miercuri, 24 iunie 2020

Modificare program si masuri implementate!





♥️ Suntem bucurosi sa va anuntam ca revenim la programul normal al centrului medical MEDEXPERT. In aceasta perioada, programul este zilnic intre orele 9:00 si 17:00. Pentru confortul dvs., call-centerul fuctioneaza zilnic, intre orele 9:00 si 19:00.
♥️ Siguranta pacientilor nostri este prioritara, va rugam sa respectati toate indicatiile si procedurile implementate de catre centrul nostru medical!
♥️ Va rugam sa respectati cu strictete ora programata pentru ca echipa Medexpert sa poata respecta toate procedurile necesare bunei si sigure desfasurari a consultatiilor si procedurilor. Numarul de persoane permis in salile de asteptare este limitat. Din aceasta cauza, accesul in incinta clinicii va fi dirijat de catre o persoana desemnata pentru a respecta distantarea sociala.
♥️ Masca faciala este obligatorie atat la intrarea in clinica, cat si in timpul consultatiilor si procedurilor pentru toate persoanele. Pentru siguranta
tuturor, va rugam sa folositi dezinfectantul pus la dipozitia pacientilor, la receptie.
♥️ In cazul in care prezentati simtome specifice infectarii cu noul COVID-19, aveti febra peste 37.5 sau ati avut contact cu o persoana suspecta sau depistata cu noul COVID-19, va rugam sa solicitati telefonic o reprogramare si sa luati legatura urgent cu medicul dvs. de familie.

♥️ Pentru mai multe detalii va rugam sa accesați noul nostru site https://mcmedexpert.ro/

♥️ Echipa Medexpert va multumeste pentru intelegere!
Noi avem grija de tine, ramai sanatos cu MEDEXPERT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu